Corona sneltest

Corona sneltest

De corona sneltest heeft vrij veel weg van de tests van de GGD. Het verschil is alleen dat je met deze test sneller een uitslag hebt, vandaar de benaming corona sneltest. Bij de GGD duurt het gewoonlijk tussen de één en twee dagen voordat er een uitslag bekend is. Bij de corona sneltest duurt het slechts 15 minuten voordat de test bekend is. De populariteit van de sneltest blijft dan ook stijgen. De sneltest locaties zijn door heel het land te vinden. Ook in provincie Overijssel vind je sneltest locaties waar je binnen 15 minuten de uitslag van de test kunt krijgen. Je vind onder andere teststraten in en rondom Enschede, Boekelo, Bruggert, Glanerbrug en Haaksbergen. Er zit dus zeer waarschijnlijk ook een teststraat bij jou in de buurt.

Wat moet je weten over de corona sneltest?

De corona sneltest is goedgekeurd door het RIVM. De test is dus betrouwbaar en geeft het goed aan wanneer je het virus hebt. Er wordt gebruik gemaakt van een PCR test. Er wordt eerst een uitstrijkje van het neusslijmvlies genomen. Dat wordt vervolgens gebruikt voor de test. Tijdens die test worden eventuele viruscellen gekopieerd, waardoor ze zichtbaar worden. De test zal zelfs positief uitslaan als je nog relatief weinig viruscellen hebt. Om die reden is de test zeer betrouwbaar. Je leest nog meer informatie over de test op de pagina’s hieronder.

Prijzen Sneltest en PCR-test met Reiscertificaat
☝Op dit moment korting: Boek Vandaag je test!☝
Hoe ziet een coronatest locatie in Enschede er uit?

Hoe ziet een coronatest locatie in Enschede er uit?

Via het landelijke GGD lijn 0800-1202 is het mogelijk om een coronatest afspraak te maken in Enschede. Aan de hand van jouw woonplaats wordt de meest dichtbij zijnde coronatest locatie uitgezocht. Helaas zijn niet alle testlocaties bij jou in de buurt altijd geopend. Het kan soms zijn dat je iets verder weg moet rijden. Meestal …

Hoe ziet een coronatest locatie in Enschede er uit? Lees verder »

Scroll naar top