Prijzen Sneltest en PCR-test met Reiscertificaat
☝Op dit moment korting: Boek Vandaag je test!☝
een sneltest pcr test of coronatest met reis certificaat afnemen in hogeland bij coronatest-enschede.com

Een sneltest in Hogeland

Er zijn verschillende redenen waarom je je zou willen laten testen, de meest voorkomende reden is bij klachten. Ook kan het zo zijn dat je wilt reizen of in direct contact bent geweest met iemand die in de afgelopen dagen positief is getest. In al deze gevallen is het mogelijk om een sneltest bij jou in de buurt te nemen. Bij een sneltest kun je vaak snel een afspraak maken en bovendien heb je het resultaat binnen een kwartier. Om je bij een commercieel bedrijf te laten testen kost gemiddeld zo’n 70 euro. Als je je laat testen bij de GGD is het gratis.

Bij welke klachten moet ik me laten testen?

Er zijn veel symptomen die kunnen duiden op dat je het virus hebt opgelopen. Er zijn verschillende symptomen die ook kunnen lijken op verkoudheid, zoals hoesten en keelpijn. Andere klachten die je kunt krijgen zijn koorts en vermoeidheid, ook kan je last krijgen van reuk- en smaak verlies. Als je één of meerdere van deze klachten hebt is het noodzakelijk om je te laten testen.

Vanaf het moment dat je deze klachten krijgt is het belangrijk om in thuis quarantaine te gaan en al het contact met andere mensen te vermijden. Om Hogeland zo veilig mogelijk te houden is het belangrijk dat je hier snel actie in onderneemt en je laat testen als het nodig is. Pas als je negatief bent getest of toestemming hebt gekregen van de GGD is het weer mogelijk om normaal de deur uit te gaan.

Zo werkt een sneltest in Hogeland

Een sneltest in Hogeland werkt hetzelfde als in omliggende gebieden. Als je in Hogeland woont kan je voor een test bij de GGD in Enschede op twee locaties terecht. Wil je een sneltest doen bij een commerciële straat kan je ook het beste naar Enschede.

Als je een afspraak hebt gemaakt om je te laten testen in Enschede zal je op een stipt tijdstip aanwezig moeten zijn. Om de rijen te beperken en zo de kans op de verspreiding van het virus op de testlocatie te verminderen. Eenmaal aangekomen op locatie zal je door worden verwezen naar de teststraat waar je zal worden getest en de benodigde informatie te horen zal krijgen. Je zult worden getest aan de hand van het nemen van een slijmvlies monster met een wattenstaafje. Dit kan zowel via de mond als de neus gebeuren en zal binnen enkele minuten voorbij zijn. 

Tarieven PCR-Test met Non-COVID certificaat
☝Nu korting - Boek Vandaag je test!☝
een sneltest pcr test of coronatest met reis certificaat afnemen in hogeland bij coronatest-enschede.com

Na de test is het belangrijk dat je al het contact blijft vermijden totdat je een negatief resultaat hebt binnen gekregen. Het voordeel van een sneltest in Enschede is dat je al binnen 15 minuten het resultaat hebt. Bij de GGD duurt het tussen de 24 en 48 uur. Om onnodige quarantaine te voorkomen kiezen steeds meer mensen ervoor om een sneltest te nemen in plaat van een test bij de GGD.

Tarieven PCR-Test met COVID reisdocument
☝Op dit moment korting: Boek Vandaag je coronatest!☝
Scroll naar top